Andres arrangementer

Andres arrangementer


Her finder du opslag om hvad der sker i veteranbil verden, og det er både enkelt arrangementer og træf og faste træf.


Har du noget som klubbens medlemmer kunne være interesseret i, så send gerne en mail til webmaster om det, så vil det blive slået op her på siden. Mailen sender du til


webmaster@oestjysk-gammelbilklub.dk

 

Kære Østjysk Gammelbil KlubVi fra Silkeborg Bunkermuseum vil gerne invitere jeres klub og medlemmer til at deltage i Bunkerdage på Silkeborg Bad d. 16.-17. September 2023 med jeres flotte gamle biler. Vi håber det har interesse.

Bunkerdage på Silkeborg Bad er et levende historie event med
omdrejningspunkt i besættelsestidens Danmark og anden verdenskrig i Europa.
Vi søger i år at udvide antallet af udstillede civile biler fra perioden før anden verdenskrig og er i den forbindelse stødt på jer. Det vil glæde os meget, hvis I vil gøre os selvskab denne weekend.

Det er gratis at deltage og der er mulighed for kørsel i området.I er meget velkommen samlet som klub eller enkeltvis som privatpersoner (vi giver 2 fribilletter á 150 kr. pr. køretøj ekskl. chauffør). Der er mulighed for at købe mad og drikke, samt at medbringe egen picnickurv. Bunkerdage foregår
lørdag 16/9 fra kl. 12-17 og søndag d. 17/9 fra kl. 10-15. Vi forventer op mod 1.000 daglige besøgende.

Vi er selv veteransbilejere og er fuld forståelige for uforudsete nedbrud, dårligt vejr eller andre skønheder ved gamle biler.


Med venlig hilsen

Anders Madsen
Silkeborg Bunkermuseum

www.bumus.dk